В Instagram  е пълно с профили на красиви и горещи

...
В Instagram  е пълно с профили на красиви и горещи
Коментари Харесай

От Елена от "Игри на волята", през Сара Драгулева до Златка: Родните мацки с най-красиви дупета

В Instagram  е цялостно с профили на красиви и горещи девойки, само че някои от тях изпъкват измежду останалите и точно по тях сме луди всички. 

В тази връзка се запитахме кои са хубавиците с най-сочни дупета измежду родните звезди в обществената мрежа. Беше ни мъчно да конкретизираме единствено шест от тях, само че въпреки всичко ето кои са родните хубавици, които оглавиха нашия топ:

Виж още: Елена от " Игри на волята " за гаджетата, диетите и боязън ли я е да забременее

1. Няма по какъв начин да не стартираме със Сара Драгулева. Гаджето на Папи Ханс набра светкавична известност единствено за няколко месеца и самоуверено можем да кажем, че 2021 несъмнено е нейната година. И има за какво! Сара е надарена и демонски красива, освен това изцяло естествена жена, по която всички въздишат и несъмнено завиждат на Папи Ханс.

2. Щом приказваме за ранглиста за дупета, то безусловно в нея би трябвало да участва и Биляна Йотовска. Моделката се слави с съвършени ограничения и постоянно ги показва.

Виж още: Интимно от спалнята: Папи Ханс и Сара Драгулева в буйна фотография

3. С над 130 хиляди последователя в Instagram, хубавицата от TopQueen - Теодора Тодорова несъмнено може да се похвали с едно от най-яките родни дупета в мрежата. При все това, Теди е и дипломирам стоматолог и сполучливо се развива в тази тенденция.

4. Този сезон на " Игри на волята: България " ще се запомни с не една или две хубавици, само че несъмнено Елена е една от най-впечатляващите. За малко време след присъединяване си в шоуто, Елена се трансформира в гуро по всевъзможни фитнес тематика и несъмнено има за какво да ѝ се доверим, когато приказваме за топ форма.

Виж още: С над 100К почитатели и купа " най-красива БГ стоматоложка "! Тя е доктор Теодора Тодорова!

5. Теди Цветкова от " София Ден и Нощ " се радва на голяма фенска маса и постоянно споделя извънредно провокативни фотоси в Instagram, под които мненията са извънредно пиперливи и горещи.

6. Признаваме си, че Златка Димитрова ни е измежду любимките. Тя претърпя огромна трансформация през последните години и това проличава по всичко в нея, в това число и безупречния ѝ външен тип.

Изображение: https://www.instagram.com/teodorattodorovaa/, https://www.instagram.com/ellyt0/, https://www.instagram.com/sarahsergey/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР